Comunicat de presa 11 Decembrie 2017

UNSICAR are o nouă conducere

București, 11 decembrie 2017 – Uniunea Națională a Societăților de Intermediere și Consultanță în Asigurări din România – UNSICAR are un nou Consiliu Director și un nou președinte, în urma voturilor exprimate de membrii asociației în cadrul Adunării Generale din data de 11 decembrie 2017.

Noul Consiliu Director este format din Rodica Fuicu (Asig Management), Bogdan Andriescu (Risk Control), Dorel Duță (Hobbit Broker de Asigurare), Victor Șraer (Otto Broker) și Ionel Dima (AVUS International). Președintele UNSICAR este ales, conform statutului Uniunii, dintre membrii Consiliului Director. Noul președinte ales este Dorel Duță. Noul Consiliu Director va prelua mandatul până la data de 31 martie 2018.

 

Dorel Duță activează are o bogată experiență în industria de asigurări, în care activează din anul 1995. Și-a început activitatea la Asigurări Ion Țiriac ASIT, după care a intrat în piața brokerajului de asigurare, în anul 2000. Dorel Duță este asociat și director general la Hobbit Broker de Asigurare și este membru UNSICAR începând din decembrie 2000. Începând din anul 2014, el este membru CD al UNSICAR.

“Mulțumesc colegilor din UNSICAR pentru votul de încredere pe care mi l-au acordat. Împreună cu Bogdan Andriescu și ceilalți colegi din Consiliul Director vom continua acțiunile și demersurile de dezvoltare a pieței de brokeraj de asigurare”, a declarat Dorel Duță.

 

Bogdan Andriescu este preşedinte al UNSICAR începând din anul 2001 şi a participat la înfiinţarea BAAR (Biroul Asigurătorilor Auto din România), UNSAR (Uniunea Națională a Societăților de Asigurări din România), UNSICAR și POOL-ul Nuclear. El a început să activeze în piaţa de asigurări în anul 1990, la ADAS, în cadrul Direcției de Operațiuni cu Străinătatea. A lucrat ulterior la Astra Asigurări, Generali România, AIG România şi la St. Paul Fire and Marine (Travelers), Minnesota, SUA. Începând din anul 1995 activează în piaţa de brokeraj de asigurare, în prezent fiind acţionar al companiei Risk Control Insurance Broker.

Misiunea mea la UNSICAR va continua ca membru al Consiliului Director. Împreună cu colegii mei membri UNSICAR, vom merge mai departe în susținerea intereselor pieței de brokeraj de asigurare, cu atât mai mult cu cât anul ce urmează va fi unul extrem de dificil pentru noi. Avem o echipă nouă la conducerea Uniunii, dar obiectivele noastre pe termen lung sunt aceleași ca și până acum – dezvoltarea pieței de brokeraj de asigurare, protecția intereselor clienților noștri, creșterea gradului de educație financiară și de profesionalizare a industriei”, a declarat Bogdan Andriescu.

 

Despre UNSICAR

Uniunea Naţională a Societăţilor de Intermediere și Consultanță în Asigurări (UNSICAR), organizație înființată în anul 2000, reprezintă 63 de companii – de brokeraj de asigurare, de regularizare daune, de pregătire profesională.

Cota membrilor UNSICAR totalizează 60% din piața de brokeraj de asigurare. Uniunea reprezintă interesele colective ale membrilor săi și colaborează cu instituţiile publice pe aspecte care privesc piaţa de brokeraj de asigurare și consumatorul de produse de asigurare. UNSICAR este membru cu drepturi depline a BIPAR (Bureau International des Producteurs d’Assurances et de Reassurances), organizație internationala înființată in 1937 care reunește asociațiile profesionale naționale ale intermediarilor în asigurări, precum și a POI (Partners of Intermediaries).

 

Descarca “Comunicatul de presa 11 Decembrie 2017” in format PDF aici.

Nu exista comentarii

Publica un comentariu