Termeni si conditii

Introducere

Acest site este proprietatea UNSICAR prin:

COMPANIE: UNIUNEA NATIONALA A SOCIETATILOR DE INTERMEDIERE SI CONSULTANTA IN ASIGURARI DIN ROMANIA
CUI: 13489180
Nr din Registrul Asociatiilor si Fundatiilor 11/23.08.2000,
ADRESA: STR. COMANA NR. 9 B, ET. 2, SECTOR 1, BUCURESTI
CONT BANCAR: RO75BACX0000000931055310 deschis la UNICREDIT BANK
TELEFON: 031 409 56 68
E-MAIL: office@unsicar.ro

Termeni generali de folosire a site-ului:

1. Legea drepturilor de autor

Paginile site-ului nostru sunt protejate de legea drepturilor de autor. in particular, orice reproducere, adaptare, traducere, stocare sau procesare in alte media, incluzand stocarea şi procesarea prin mijloace electronice se bucura de copyright. Orice utilizare parţiala sau integrala va necesita acordul prealabil in scris din partea UNSICAR. Atat conţinutul cat şi structura site-ului sunt protejate de legea drepturilor de autor. Orice reproducere a informaţiilor sau datelor, in particular folosirea textelor sau imaginilor de produse (cu excepţia materialelor de presa) necesita acordul prealabil in scris din partea UNSICAR.

Fotografiile de presa UNSICAR pot fi folosite doar pentru scopuri editoriale. Imaginile UNSICAR care sunt reproduse şi/sau modificate pentru scopuri editoriale trebuie sa conţina anunţul de copyright “© UNSICAR. Toate drepturile rezervate.”

2. Renuntarea la drepturi ale partilor terte ale websitului

a. Paginile acestui website conţin linkuri (“hyperlinkuri”) catre alte websituri care sunt administrate de parţi terţe şi ale caror conţinuturi nu sunt cunoscute companiei UNSICAR. UNSICAR permite doar accesul catre aceste situri, dar nu işi asuma nicio responsabilitate pentru conţinutul acestora. Linkurile noastre catre websiturile parţilor terţe sunt menite sa va faciliteze navigarea. Formularile de pe siturile redirecţionate nu ne aparţin. Nu ne identificam cu niciun fel de conţinut de pe paginile de website ale parţilor terţe. in particular, nu ne asumam nicio raspundere pentru incalcarile prevederilor legale sau pentru incalcarile drepturilor parţilor terţe.

b. Administratorii websiturilor la care se ajunge prin redirecţionarea de pe websitul UNSICAR sunt exclusiv responsabili de conţinutul acestor pagini, de asemenea de produsele puse in vanzare sau de comenzile relaţionate, de orice tip.

c. UNSICAR nu işi asuma responsabilitatea pentru nicio incalcare a legii dreptului de autor, a legii marcilor sau a drepturilor proprietaţii intelectuale sau personale care se pot produce pe o pagina accesata printr-un hyperlink.

d. In cazul unei comenzi sau unei declaraţii legale de orice fel, se incheie un contract intre utilizator şi administratorul websitului respectiv sau intre utilizator şi alta parte legala sau persoana instruita in aceasta privinţa, fara nicio relaţionare intre UNSICAR şi utilizator. Va rugam sa consultaţi termenii legali şi condiţiile de utilizare de pe websitul redirecţionat.

3. Dispozitii generale

Orice responsabilitate UNSICAR pentru prejudiciile survenite in urma utilizarii acestui website – fara a ţine seama de cauzele legale, inclusiv ofensele – este limitata la prejudiciile cauzate cu buna ştiinţa sau prin neglijenţa grava. in aceeaşi masura, responsabilitatea obligatorie UNSICAR faţa de incalcarile contractuale, totalitatea reclamaţiilor va fi limitata la prejudiciile previzibile. Acest lucru nu va afecta responsabilitatea UNSICAR in privinţa legii Responsabilitaţilor Produsului sau in alte garanţii oferite anterior. Deasemenea, limitarile responsabilitaţilor mai sus menţionate nu se aplica in cazul vatamarilor corporale, atentarii la viaţa sau sanatatea unei persoane.

UNSICAR se angajzeaza sa nu permita intruziunea viruşilor pe websitul UNSICAR, pe de alta parte, UNSICAR nu poate asigura absenţa totala a viruşilor. Drept urmare, recomandam o atenţie deosebita pentru protecţia impotriva viruşilor (ex: prin scanare) inainte de descarcarea de date şi documente de pe website.

UNSICAR nu raspunde de greşelile sau erorile serviciilor oferite pe website-ul UNSICAR, independente de responsabilitaţile sale, nici de validitatea acestora.

4. Limitarea raspunderii

Toate datele, informatiile, comunicatele, comentariile, inclusiv cele cu caracter financiar, continute de site-ul www.unsicar.ro sunt furnizate publicului doar pentru informarea acestuia; astfel de informatii nu constituie o oferta de vanzare, nu reprezinta consultanta pentru investitii sau recomandare pentru participarea la tranzactii de orice natura. UNSICAR isi rezerva dreptul de a adauga, modifica sau retrage oricand informatii din acest site. Desi UNSICAR depune eforturi pentru a prezenta publicului prin intermediul acestui site informatii exacte si actuale, UNSICAR nu este responsabila pentru nicio eroare sau omisiune cuprinsa in informatiile continute de site-ul www.unsicar.ro.

5. Comunicarea on-line

Precizam ca nu oferim nicio garantie ca orice mesaj trimis catre UNSICAR va fi primit de UNSICAR astfel cum acesta a fost trimis sau ca informatiile continute in mesajul respectiv vor ramane confidentiale pe durata transmiterii lor prin Internet si/sau vor ajunge nemodificate sau nealterate.

6. Preturi

Preturile afisate pe site-ul www.unsicar.ro sunt exprimate in RON. Preturile si disponibilitatea serviciilor si pachetelor de servicii pot fi modificate fara o notificare prealabila.

7. Acceptarea termenilor si conditiilor

Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

8. Politica de confidentialitate

Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale; www.unsicar.ro nu va folosi aceste informatii decat in scop personal; nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.

Mai multe detalii despre politica de confidentialitate gasiti pe pagina de POLITICA CONFIDENTIALITATE.

9. Prevederi şi declaratii

Prevederile şi declaraţiile de pe acest website au fost incheiate in concordanţa cu misiunea şi principiile noastre.

10. Diverse

Aceşti Termeni generali de utilizare sunt formulaţi şi se afla sub egida legii Romaniei.

Actualizat astazi, 02 Mai 2019.

UNSICAR isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestei pagini fara o notificare in prealabil.

Pentru orice intrebari va rugam sa ne contactati prin e-mail la office@unsicar.ro sau la telefon apeland numarul 031 409 56 68.